Mogen wij ons even voorstellen?

IRC Daktechniek is een Belgische firma met meer dan 38 jaar ervaring op het gebied van daken. Bij nieuwbouw, maar ook bij onderhoud, reparatie en renovatie. De kracht van ons bedrijf is kwaliteit, niet als cliché, maar als absolute voorwaarde bij al onze activiteiten. Aan kwaliteit worden geen concessies gedaan.

Er wordt dan ook alleen gewerkt met de beste materialen en de beste vakmensen, alleen nederlandstalig personeel. IRC Daktechniek wil graag partner zijn. Samen met opdrachtgevers streven naar het beste. Niet vrijblijvend maar met een verantwoordelijkheid die we ook vastleggen. Verantwoordelijkheid voor een perfect dak dat vele jaren lang onderhoudsvrije zekerheid biedt. Een dak van IRC Daktechniek.

Nieuwbouw en renovatie

Daken maken is een vak. Ons vak. Professionals in de bouw begrijpen dat, kiezen voor kwaliteitsmaterialen, voor gespecialiseerde vakmensen. Kiezen bij nieuwbouw en renovatie voor IRC Daktechniek. Door onze reputatie hebben we vaak al een aandeel mogen leveren in mooie, grote en bijzondere projecten. Maar met evenveel deskundigheid en liefde voor het vak werken we aan kleinere projecten, bijvoorbeeld voor particulieren. Voor we aan de slag gaan, nemen we uitgebreid de tijd voor u. Voor uw vragen, voor zorgvuldige antwoorden, voor op maat gesneden adviezen. Vraagt u gerust een vrijblijvend advies, een scherpe offerte. Maar vraag ons vooral wanneer we aan het werk kunnen. Want het liefst zijn we met ons vak bezig.

Service, reparatie en onderhoud

Goed onderhoud kan veel problemen voorkomen. Ook daar denkt IRC Daktechniek over mee, daar werkt IRC Daktechniek aan mee. Deskundigheid en ervaring spelen hierbij een grote rol. Het gaat erom samen de juiste aanpak te vinden, om inventiviteit, om creativiteit. Dat kan een uitgekiend meerjarenplan zijn, een op maat gesneden onderhoudscontract of een kostenbesparend alternatief voor een al bestaande aanpak. En uiteindelijk altijd goedkoper dan kostbare reparaties als gevolg van verwaarlozing.

Verzekerde kwaliteit

IRC Daktechniek maakt alleen gebruik van materialen van onomstreden kwaliteit. Topproducten waarvan de vereiste eigenschappen in de praktijk van vele jaren zijn aangetoond. Maar dat niet alleen, de kwaliteit van de materialen die we gebruiken wordt door de fabrikanten zonder uitzondering schriftelijk gegarandeerd. Zelfs 15-jarige dakgarantie behoort tot de mogelijkheden.

Als klant hebt u ook het recht op zekerheid over de kwaliteit van het geleverde werk. IRC Daktechniek maakt ook daarover bindende afspraken met u. Dat kan ook door het grote vertrouwen dat we hebben in onze opgeleide medewerkers. Kortom: IRC Daktechniek heeft geen last van valse bescheidenheid. Wij zijn een bedrijf dat gegarandeerde topprestaties levert. Zwart op wit.